Toggle shoutbox Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vispārējās datorspēļu sarunas
Posted 06 July 2010 - 07:55 PM
Posted 15 July 2010 - 03:48 PM
njaa 
taadu iziet....
taadu iziet....
Posted 22 August 2010 - 11:04 PM
Neliels paziņojums: Torrentos jau ir Mafia 2 ar kaut kādu kreiso crack ar kuru varēs spēlēt tikai no 10. misijas, bet drīz sola normālu. Nu vispār ar to cracku pietiek lai pabraukātu pa neierobežotu pilsētu, ne tā kā tas bija bezmaksas beta versijā. Kad būs normāls crack, kuru sola spēles iznākšanas datumā, jeb 27. augustā, bet iespējams, ka tas parādīsies mazliet agrāk, tad varēsiet arī sākt spēli ar pirmo misiju, vai arī vēl labāk, atbalstīt spēles veidotājus nopērkot spēli.
Tas arī viss. Izbaudiet šo lielisko spēli!
Posted 23 August 2010 - 05:51 PM
Posted 26 August 2010 - 02:05 AM
Max^^, on 25 August 2010 - 11:59 PM, said:
Mafia II psc bikses pieliku tik laba spēle 
Man personīgi patīk vēl labāk par GTA IV
Man personīgi patīk vēl labāk par GTA IV
Milzīgs pluss tev. GTA nav tās atmosfēras, kas ir Mafijai no kara laikiem, pie tam vēl lieliskais mafijas stāsts. Kas ir GTA, to tu katru dienu redzi un dzirdi, jo tās ir mūsdienas.
Kaut es arī neklausos kara laika dziesmas, es patiešām viņas izbaudu spēlē, vienmēr pēc iespējas uzslēdzu radio, dažreiz var dzirdēt ziņas par Hitleru un viņa veiksmēm un neveiksmēm. Un vēl lieliski automobiļi. Ak... par šiem sīkumiem var vien runāt un runāt. Bet vienu vārdu sakot, spēle ir Lieliska ar lielo L!!!
Protams ir arī mīnuss. Spēle ir pārāk īsa. Izskatās, ka vairāk tika strādāts pie patīkamajiem sīkumiem, nekā pie spēles sižeta ilguma. Bet varbūt tā arī ir labāk.
Posted 26 August 2010 - 06:14 PM
Tagad dzirdu, ka mafia II ir baigi laba spēle, ko teiksiet par red dead redemption?
P.S. - tikai ar laba vai slikta nepietiks
P.S. - tikai ar laba vai slikta nepietiks
This post has been edited by Admix: 26 August 2010 - 06:14 PM
Sign In
Register
Help

MultiQuote