Toggle shoutbox Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Page 1 of 1
Vajag palidzibu ar skanu Vajag palidzibu ar skanu
Posted 26 July 2010 - 03:19 PM
Problemas ar muziku un tumbam tatad es nevaru dzirdet no tumbam muziku kas skan varbut kads var palidzet un es controlpaneli nevaru neko izmainit taka man nemaz nebutu tumbas es tutr neko nesaprotu mybe kads var palidzet ????
Posted 26 July 2010 - 03:33 PM
Kompi pārinstalēji? Visticamāk ka neesi uzlicis skaņas kartei draiverus. Kad pirki kompi, līdzi bija jānāk diskam ar draiveriem. Tev laikam ērtākais variants būs vienkārši ieinstalēt no tā diska visu pēc kārtas. Ja nēsi neko pārinstalējis, tad paprovē iespraust austiņas, moška vnk tumbas nomirušas.
Posted 26 July 2010 - 03:47 PM
saspraud tumbas vadus kur vaig
Posted 27 July 2010 - 11:05 AM
Nu karo4a man mainija da'zas leietas datora un nava 4alis iedevis jaunos diskus es nez ko darit man tumbas kartiba pieliku pie telefona viss ok un man neskan nekada skana no tumbam karo4a taka nebutu pievienota bet pievienots ir ...
un uz austi'nam ar neskan
un uz austi'nam ar neskan
This post has been edited by 9-Faktors: 27 July 2010 - 11:05 AM
Posted 27 July 2010 - 11:10 AM
vajag skaņas draiverus uzinstalēt. apskaties, kāda tev skaņas karte, ieraksti modeli google pievienojot vēl "driver download" un sameklē īstos. ja tev ir iebūvēta skaņas karte, apskaties mātes plates modeli. bet ja tu to nemāki, tad nokačā kādu bezmaksas driver updater programmu.
Posted 27 July 2010 - 11:11 AM
Nu ta ved pie čaļa atpakaļ, lai sataisa tev skaņu, jo pats tu, acīmredzot, neesi spējīgs neko izdarīt. Kaut ko nekonkrēti stāsti tikai... Ne tu māki pateikt kas tev tur nomainīts, ne to vai kompis ir pārinstalēts. Un to vai skaņas karte integrētā vai nē arī visticamāk nemācēsi atbildēt. Taka ved vien atpakaļ pie "meistara" un lai sataisa tev līdz galam to kompi.
Posted 27 July 2010 - 12:19 PM
es jau vi'nam prasiju lai nem manu pc un lai taisa ka es nemaksasu tas vel saka lab es varu sataisit pa 20 ls nu gan tas meistars ir gan jocigs to4 n4z man te draugs kuram 23 normala pieredze uzprasi'su vi'nam ta
eu kads nezin kur var novilkt 2008 gada tildi ieliekat webu pls
eu kads nezin kur var novilkt 2008 gada tildi ieliekat webu pls
Posted 28 July 2010 - 10:32 AM
nja tumbas man viss ir ok un taga ska'nu ar dabuju karo4a man draugs tur palidzeja un taga novilku dc++ un velku taga tildes un offisus bet paldies par paliedzibu
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

This topic is locked

MultiQuote